A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715931966.2111.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vieti salvate de un iesean. Medicii au facut o noua prelevare de organe
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2015, ora 08:31

Vieti salvate de un iesean. Medicii au facut o noua prelevare de organe

Articol de Cristian Amariei
O noua prelevare de organe la Iasi! Este a noua din acest an si a doua interventie realizata exclusiv de medicii ieseni, fara ajutor de la echipa din Bucuresti.

Donatorul este un barbat de 63 de ani care a suferit un accident vascular hemoragic, informeaza digi24.ro. Familia a fost de acord cu prelevarea organelor, astfel ca mai multe persoane aflate pe lista de asteptare vor fi salvate. Au fost prelevate ficatul, rinichii si tesuturi cum ar fi cornee, piele si os-tendon.

"Ficatul a plecat la Bucuresti unde au fost doua transplanturi facute la Bucuresti cu ficatul de la Iasi si inca un donator de la Constanta 00.09.25.00 si tesuturile la fel, corneea la Clinica Oftalmologie si restul tesuturilor au mers la Bucuresti penru ca aoclo exista banca de tesuturi in momentul de fata," a declarat Raluca Neagu, coordonatorul Centrului Regional de Transplant Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii