ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
08-04-2015, ora 08:38

Victorie pentru ieseni: CSMS Iasi - Dinamo 1-0

Articol de Cristian Amariei
Dinamo a ajuns la patru etape fara victorie, dupa infrangerea de la Iasi. CSMS s-a impus cu 1-0 in a patra partida in care elevii lui Flavius Stoican nu reusesc sa marcheze.

Dinamovistii nu mai castiga de patru etape. Alb-rosiii au pierdut cu 1-0 la Iasi. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 20. Onduku i-a luat usor mingea lui Barboianu, i-a pasat lui Bole, iar acesta a trecut de Fai si a inscris pe langa Marc.

Gazdele puteau sa-si dubleze avantajul la o patrundere in careu a lui Ciucur, dar apararea dinamovista a indepartat pericolul.

Prima faza periculoasa a elevilor lui Stoican a venit abia in minutul 36, cand Bilinski a tras pe langa poarta lui Grahovac. Machado putea sa egaleze dupa un corner executat de Rotariu, dar Cretu a respins in ultimul moment.

Oaspetii au cerut penalty la interventia lui Ciucur la Rotariu, in minutul 38, insa arbitrul a dictat aut de poarta pentru ieseni.

In repriza a doua, tot CSMS Iasi a fost mai periculoasa. Bunoza a gresit, dar Ciucur nu a profitat. Mijlocasul gazdelor a tras slab si Marc a retinut.

S-a terminat 1-0 pentru gazde, iar criza in care se afla echipa lui Flavius Stoican se prelungeste.

Sursa: digisport.ro
Foto: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii