A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714191877.5393.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta si Raed Arafat sunt asteptati la Iasi la inaugurarea Institutului Regional de Oncologie (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
19-11-2012, ora 17:43

Victor Ponta si Raed Arafat sunt asteptati la Iasi la inaugurarea Institutului Regional de Oncologie (VIDEO)

Articol de Diana Dumitriu

Premierul Victor Ponta si ministrul Sanatatii Raed Arafat sunt asteptati sa ajunga la Iasi la sfarsitul acestei saptamani pentru a inaugura inca o data Institutul Regional de Oncologie. Conducerea Institutului Regional de Oncologie a anuntat ca inaugurarea unitatii medicale va avea loc vineri, in jurul ora 14.

Pentru taierea panglicii inaugurale sunt asteptati sa vina la Iasi primul ministru Victor Ponta, ministrul Raed Arafat, secretarii de stat din cadrul Ministerului Sanatatii, conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, directorii Directiilor de Sanatate Publica din zona de Nord Est, precum si omologii lor de la Casele Judetene a Asigurarilor de Sanatate. La eveniment mai sunt astepati reprezentantii autoritatilor locale si judetene.

Lucrarile de construire a cladirii in care din 25 martie 2012 functioneaza Institutul Regional de Oncologie au demarat in 1996. Cladirea trebuia sa fie initial Spital de Urgente insa destinatia a fost schimbata in timpul guvernarii PDL. Desi lucrarile au fost finalizate, spitalul va fi inaugurat in curand fara a avea clinica de radioterapie functionala.

Mirela Grosu, managerul Institutului Regional de Oncologie spune ca pentru radioterapie, pacientii cu afectiuni oncologice vor fi dusi la Spitalul Sfantul Spiridon, acolo unde functioneaza de cativa ani acceleratorul de particole. Institutul Regional de Oncologie are o capacitate de 300 de paturi, 30 dintre acestea fiind alocate internarilor de zi. La noua unitate medicala sunt tratate lunar aproximativ 900 de persoane diagnosticate cu cancer.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii