ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
22-07-2012, ora 09:45

Victor Ponta s-a intalnit la Iasi cu toti prefectii din regiunea Moldovei. Vezi ce le-a cerut premierul!

Articol de Alexandra Stefanescu

Prim ministrul Victor Ponta este prezent astazi la Iasi pentru a participa la mitingul USL organizat in Piata Unirii. La aceasta ora, premierul s-a intalnit la Prefectura Iasi cu toti prefectii din regiunea Moldovei.

In cadrul intalnirii, Victor Ponta le-a cerut prefectilor “sa organizeze perfect referendumul si sa aiba grija ca procesul de vot sa fie organizat conform tuturor standardelor” .

Le-am cerut prefectilor sa organizeze referendumul din punct de vedere administrativ, impecabil conform tuturor prevederilor legale si sa aiba grija ca procesul de vot sa fie organizat conform tuturor standardelor. I-am rugat sa comunice foarte mult cu mass media, cu reprezentantii partidelor politice. Imi este foarte clar ca domnul presedinte Basescu va tipa “FRAUDA!” daca pierde. Numai cand fraudeaza el nu striga. Marti asteptam decizia Curtii Constitutionale referitoare la contestatia PDL. Ei vor sa nu mai votam decat o ora sau doua, ori Curtea Constitutionala a spus foarte clar ca ca pe parcursul zilei de 29 iulie trebuie sa asiguram cat mai mult prezenta oamenilor la vot ca votul sa fie legitim si imediat miercuri luam toate masurile necesare de prelungire a programului “, a declarat la Iasi premierul Victor Ponta.

     
Tag-uri: Victor Ponta, miting, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii