ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
23-11-2012, ora 18:38

Victor Ponta le-a spus primarilor PSD si PNL din Iasi ca trebuie sa porneasca noi proiecte fara a avea datorii in spate

Articol de Diana Dumitriu

Victor Ponta spune ca Romania trebuie sa scape de datoriile din trecut pentru a demara proiecte noi de investitii. El le-a cerut primarilor din Iasi sa decida care sunt investitii viabile pentru comunitatile pe care le administreaza si sa renunte la anumite proiecte care nu mai pot continua.

Premierul Victor Ponta le-a spus primarilor PSD si PNL din Iasi ca trebuie sa porneasca noi proiecte fara a avea datorii in spate. El a mentionat ca de la 1 ianuarie 2013 nemaifiind TVA la emiterea facturii vor fi evitate problemele legate de faptul ca in trecut nu au fost emise anumite facturi si exista arierate care nu pot fi efectiv platite.

Am incercat in perioada de cand suntem la guvernare sa platim din datorii. Stiu ca e mare suparare ca multi bani se duc la arierate, dar venind din urma cu proiecte neinchise, nu mai putem demara altele. Trebuie sa scapam de datoriile din trecut pentru a putea demara proiecte noi. Trebuie sa decideti ce proiecte continuam si ce proiecte nu mai ducem la bun sfarsit”, a afirmat Victor Ponta.

El a atras atentia catoate proiectele cu care se vine la Bucuresti sunt realizabile cu conditia sa fie facute cum trebuie si a dat asigurari ca va sprijini proiectele judetului Iasi, in special cele legate de modernizarea aeroportului si de constructia unui spital de urgenta regional.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii