ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-08-2015, ora 09:06

Viceprimarul cu atributii de primar Mihai Chirica va vizita Chisinaul si Cernautiul

Articol de Madalina Irimia
In contextul promovarii Campaniei Oamenii Timpului, Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar al Municipiului Iasi, va intreprinde in zilele de marti, 11 august, si vineri, 14 august, vizite in orasele Chisinau si Cernauti.

Este un proiect important de recunoastere a valorilor culturale, stiintifice, a personalitatilor care definesc timpul pe care-l traim cu totii”, a declarat edilul Iasului.

In calitate de partener al Campaniei Oamenii Timpului, amplu demers de promovare a valorilor societatii civile, Primaria Municipiului Iasi s-a angajat sa dezvolte si sa sprijine pe deplin dialogul cultural cu Chisinaul si Cernautiul, ca modalitate de amplificare a sanselor Iasului de a obtine titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021.

Campania Oamenii Timpului propune o extindere a proiectului la nivelul Regiunii de Nord Est a Romaniei si in orasele Chisinau si Cernauti, publicul din aceste zone fiind invitat sa propuna, pe platforma www.oameniitimpului.ro, nominalizari ale personalitatilor locale pentru fiecare dintre cele 10 categorii supuse jurizarii.

Categoriile pentru care vor fi selectionati nominalizatii sunt Literatura, Arte, Educatie si Cercetare, Societate civila, Diplomatie publica, Memorie si istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sanatate si Antreprenoriat.

Campania va culmina cu o Gala a Oamenilor Timpului, care va avea loc pe 12 decembrie 2015, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi.
     
Tag-uri: iasi, primar, vizita, chisinau,
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  10.06.2017 23:26

wh0cd1948262 accutane from canada buy elocon online Buy Tamoxifen

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii