A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714614455.4779.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viceprimarul Chirica: “In luna august activitatea de comisionare vamala se poate muta in cadrul Tehnopolis”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-07-2013, ora 16:18

Viceprimarul Chirica: “In luna august activitatea de comisionare vamala se poate muta in cadrul Tehnopolis”

Articol de Madalina Irimia

Din luna august o parte a activitatii Vamii Iasi se va muta in cadrul Tehnopolis. Primaria Municipiului Iasi este in etapa finala a investitiei pentru amenajarea zonei. Practic, a fost realizata o parcare pentru TIR-uri si este in constructie o platforma pe schelet metalic pentru descarcare-incarcare. Pentru activitatea Vamii este pus la dispozitie un depozit pentru marfurile confiscate si un etaj al Tehnopolis pentru birouri.

In luna august activitatea de comisionare vamala se poate muta in cadrul Tehnopolis. Rezolvam astfel problema TIR-urilor stationate pe bd Nicolae Iorga si este una din masurile pentru a scoate traficul greu din oras”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Camioanele care trebuie sa treaca prin vama vor folosi ruta ocolitoare dintre E85. Ciurea – Tehnopolis, iar pentru accesul spre Sculeni se va circula pe Poitiers si drumul national.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii