A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713587004.9754.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vezi declaratiile liderilor USL de la mitingul anti-Basescu organizat astazi la Iasi (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
22-07-2012, ora 11:32

Vezi declaratiile liderilor USL de la mitingul anti-Basescu organizat astazi la Iasi (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

La Iasi s-a dat startul mitingului anti-Basescu organizat in Piata Unirii. La eveniment sunt prezenti Victor Ponta si Crin Antonescu alaturi de liderii locali ai USL. Vezi ce au declarat!

Lansam astazi la Iasi semnalul schimbarii in bine a tarii. De aici a pornit dintotdeauna schimbarea dar si unitatea romanilor. La alegerile locale romanii s-au straduit sa scape de minciuna si de incompetenti. Mai avem de trecut un hop: Traian Basescu trebuie sa plece pe 29 iulie! Trebuie sa ducem schimbarea pana la capat. Oameni buni, Traian Basescu inseamna conflict si ura. Asa a ajuns la putere si asa a condus tara. A avut mare grija sa faca numai scandal sa intre in scandal sa fie ura cultivata. Traian Basescu inseamna saracie si umilinta! Oamenii trebuie sa plece din tara pentru ca sa aiba o bucata de paine! A inchis spitalele si a distrus armata! De asta Traian Basescu trebuie sa plece pe 29 iulie. A cerut oamenilor sa stranga cureaua in timp ce oamenii lui s-au imbogatit, fatarnicia aceasta trebuie sa se termine pe 29 iulie”, a declarat primarul Iasiului, Gheorghe Nichita.

Dragii mei duminica este cel mai important moment dupa 1989. Romanii au de ales intre viitor si trecut. Romanii au de ales de a avea o viata normala ca intr-o tara de afara. Sa votam cu totii duminica DA! Traian Basescu sa plece acasa! Conduc aceasta campanie impreuna cu Liviu Dragnea si stiu cat de mare este mita. De aceea trebuie sa ne ajutati sa-l demitem pe Basescu. Traian Basescu ne spunea acum 8 ani “Sa traiti bine!” insa noi duminica ii vom spune “Vom trai bine fara tine””, a precizat vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu.

“Am venit astazi alaturi de dumneavoastra asa cum am fost in Craiova alaturi de cei din Oltenia, asa acum voi fi la Bucuresti. Eu, Victor Ponta, cu gandul la aceasta tara, pe 29 iulie, voi vota DA la referendum! Am venit aici sa va spun ca am incredere in poporul roman si ca el va veni sa voteze DA la referendum!. Nu vreau sa-i zic PA lui Traian Basescu ci vreau sa vina in fata legii si sa raspunda pentru ce a furat de la poporul roman. Pe 24 ianuarie, ziua romanilor si Ziua Unirii, aici in aceasta piata a venit Traian Basescu, presedintele tradator al Romaniei, iar primii care i-au spus “Pleaca acasa tradatorule!” au fost cadrele militare. Eu si Crin Antonescu ne-am dat seama atunci ca datoria noastra este sa-l aducem pe Traian Basescu in fata judecatilor romanilor. Pe 29 iulie veti spune DA pentru demiterea lui Traian Basescu! Am datoria fata de dumneavoastra si fata de toti romanii, sa va spun nu doar ce a facut Basescu ci si ce anume trebuie sa facem noi fara Basescu. Basescu si gasca lui de mafioti nu au facut altceva decat sa ne insulte. Rezist in continuare! Basescu i-a injurat pe pensionari, pe profesori! Toti am fost insultati de Traian Basescu. Alaturi de dumneavoastra si pentru dumneavoastra am responsabilitatea si datoria ca premier sa va spun ce trebuie sa facem in continuare. Trebuie sa dam inapoi banii profesorilor, medicilor, pompierilor, politistilor. Basescu a spus NU, eu am spus DA si asa vom face si pe 29 iulie pentru ca Basescu sa fie demis si pentru ca cei care au furat sa nu mai fure in continuare. Un securist este aparat doar de securitate si este dat jos de oameni pe 29 iulie. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le facem impreuna. Basescu e deasupra poporului , deasupra Constitutiei. Trebuie sa aratam ca regimul securist si mafiot al lui Basescu va fi dat jos pe 29 iulie. Un prim ministru trebuie sa-si faca datoria fata de oameni de aceea trebuie sa fie sprijinit nu sabotat. De aceea e nevoie de un presedinte cum este Crin Antonescu. Imi iau angajamentul alaturi de presedintele Crin Antonescu ca vom face tot ce a distrus Basescu. Trebuie sa ne salvam tara de hotii Basescu si Ungureanu. Vin si va spun inca o data si vreau sa-i spun lui Basescu: Vara asta nu se poarta albul lui ci tricolorul Romaniei. Pe 29 iulie romanii vor arata ca s-au desteptat si ca au inlaturat inca un dictator. Jos Basescu ! Traiasca Romania, DA la referendum!”, a declarat premierul Victor Ponta.

Peste o saptamana poporul roman va trai un moment de rascruce si soarta poporului roman va depinde de fiecare dintre noi. Duminica 29 iulie veniti la vot! Se vor intreba si vor critica multi prezenta mea pe aceasta scena. Sunt aici impreuna cu voi si impreuna cu acesti oameni pentru ca sunt cinstit si nu sunt ipocrit. Traian Basescu a venit ieri la Iasi si nu i-a adus aici si pe Blejnar, Videanu, Udrea sau Boc! Cu acesti oameni Basescu v-a mintit! Cu acesti oameni Basescu va conduce din nou Romania. Impreuna cu Ponta, cu Adomnitei, cu Nichita, cu Fenechiu, impreuna cu ei am luptat, impreuna cu ei am construit, impreuna cu ei voi merge mai departe. Toti cetatenii Romaniei trebuie sa inteleaga ca acum nu mai e razboiul lui Basescu cu partidele politice ci este razboiul lui Traian Basescu cu majoritatea cetatenilor Romaniei. Veniti la vot cu toata suferinta, umilinta pe care ati suportat-o in toti acesti ani si cu toata speranta pe care o aveti! Veniti la vot ca sa spuneti daca Basescu a incalcat Constitutia in repetate randuri. Nu va chem la ura sau la razbunare ci la unitate, la dragoste de tara si dragoste de noi. Romania poate sa mai aiba un viitor pentru noi toti. Traian Basecsu a avut in spatele lui securitatea lui Ceausescu. Acum minte ca are in spate SUA si UE. Toti vrem democratie, stat de drept, libertate, toti vrem drepturi! Toate drepturile fundamentale din Constitutie sunt conditionate si aparate de dreptul de vot. Mergeti la vot! Noi toti suntem europeni, vrem in Europa! Diferenta dintre mine si Basescu este urmatoarea. Eu vreau o Romanie in picioare, eu vreau o Romanie care sa nu mai fie confundata in Europa cu hoti si cersetori. O Europa care sa ne multumeasca pentru oamenii din Romania care muncesc cinstit acolo. Nu vreau o Romanie sluga ci o Romanie partenera. Duminica depinde ca niciodata soarta acestui popor de fiecare vot. Indiferent daca voteaza Da sau NU au datoria morala sa mearga la acest vot. Poporul nu suntem doar noi alegatorii! Poporul inseamna toata istoria noastra si viitorul. Veniti sa spuneti duminca daca mai credeti ca putem avea un viitor prosper si demn! Victorie!Victorie!Victorie!”, a declarat presedintele interimar, Crin Antonescu!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii