A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714949290.7809.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vezi ce masini poti admira si testa la Expo Casa Auto Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-03-2012, ora 17:21

Vezi ce masini poti admira si testa la Expo Casa Auto Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Expo Casa Auto isi asteapta vizitatorii intre 20 si 26 martie, de marti pana luni inclusiv, la Era. Peste nouazeci de modele auto vor fi prezente la aceasta expozitie.

Evenimentul din acest an este dedicat grijii pentru oameni. Tehnologia de varf si puterea motoarelor trebuie controlate pentru ca oamenii sa se bucure doar de beneficiile acestora si sa evite situatiile periculoase ce pot aparea. Acesta este motivul pentru care invitat special la Expo Casa Auto este poate cel mai cunoscut pilot roman, Titi Aur, prezent la Iasi impreuna cu echipa de la Scoala de Pilotaj Defensiv care ii poarta numele. Iesenii vor putea aici sa invete cum sa conduca prudent si cum sa actioneze in situatii extreme. Si la editia actuala vor putea fi admirate si conduse masini lansate de foarte curand sau unele aflate chiar in premiera in Romania, cum sunt noul Hyundai i30 si spectaculosul roadster Mercedes-Benz SL”, a declarat Bogdan Pitigoi, presedinte al grupului de firme Tester-Casa Auto Iasi.

Marca germana Opel este reprezentata pentru prima data la Expo Casa Auto prin dealer-ul Ande Motors si aduce in premiera in Iasi modelele Opel Astra GTC, Combo si Zafira Tourer.

Specialisti de service auto vor putea fi consultati in standul dedicat din cadrul expozitiei, cu privire la aspecte tehnice de care sunt interesati vizitatorii.

O mare parte din masinile prezente vor putea fi testate si in zonele special amenajate pentru testarea sistemelor de siguranta sau confort, cum ar fi cele care parcheaza singure masina sau o opresc pentru a evita impactul cu masina din fata sau pietonii.

Cei care doresc sa isi schimbe in viitorul apropiat masina intr-una noua prin buy back sau trade in au posibilitatea de a obtine o evaluare rapida a actualului autovehicul si variante de finantare pentru achizitionarea unuia nou, in conditiile in care primul este considerat ca plata partiala.

Momentul achizitionarii unei masini noi este sustinut si de demararea programului Rabla in aceasta perioada. Este important de mentionat ca toate modelele de la Expo Casa Auto pot fi achizitionate cu ajutorul programului Rabla.

In plus, toti cei care vin la Expo Casa Auto si au permis de conducere au sansa de a castiga una din cele noua excursii la munte pentru toata familia, cu masina inclusa, sau unul din cele noua cursuri de pilotaj defensiv cu Titi Aur.

Intrarea este libera.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii