ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-03-2016, ora 12:05

Vesti bune pentru locuitorii zonei Tatarasi: Filiala Ateneu se redeschide publicului

Articol de Madalina Irimia
Incepand de luni, 4 aprilie, Filiala Ateneu a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” Iasi isi reia activitatea cu publicul dupa urmatorul program: de luni pana vineri intre orele 9.00 - 17.00.

Situata la etajul al doilea al Ateneului Tatarasi, filiala dispune de un fond total de publicatii ce numara aproximativ 25.000 de unitati de biblioteca si asigura nevoile de lectura si informare in special pentru locuitorii din zonele Tatarasi, Metalurgie, Dancu, Holboca.

Fondul filialei este alcatuit din carti, publicatii seriale si materiale audio-video. Amplasarea Ateneului intr-o zona cu mai multe institutii de invatamant este de un real sprijin elevilor, care nu mai sunt nevoiti astfel sa parcurga distante apreciative in cautarea cartilor de care au nevoie. imprumutul documentelor se realizeaza in regim automatizat. Pe langa imprumutul de carte la domiciliu, biblioteca ofera conditii in vederea consultarii materialelor de referinta (enciclopedii, dictionare, cursuri de limbi straine, ghiduri, albume, atlase etc.) sau a publicatiilor periodice, avand abonamente la cotidiene locale si reviste.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii