A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714104680.1942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veolia Energie Iasi porneste sezonul de incalzire 2015-2016
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-10-2015, ora 13:03

Veolia Energie Iasi porneste sezonul de incalzire 2015-2016

Articol de Cristian Amariei
In urma analizei temperaturilor inregistrate in ultimele doua nopti si a previziunilor meteo pentru urmatoarele zile, Veolia Energie Iasi va porni sezonul de incalzire 2015-2016 in ziua de sambata, 10 octombrie, in urma indeplinirii conditiilor prevazute de Lege in acest sens: vor fi trecut 3 zile consecutive cu temperatura medie exterioara mai mica de 10 grade Celsius in intervalul orar 18:00 – 06:00.

Echipele Veolia Energie Iasi din teren sunt pregatite pentru a porni incalzirea la acest sfarsit de saptamana – ca de obicei, se va lucra in regim de permanenta 24/24 hrs, cu echipe suplimentare dedicate interventiilor de urgenta in caz ca apar avarii la instalatiile interioare ale clientilor.

Intreaga cantitate de combustibil de care va fi nevoie la iarna este asigurata (deja la CET Holboca exista in depozite peste 160 000 tone de carbune, urmand ca ultimele livrari pentru sezonul 2015-2016 sa aiba loc saptamana viitoare).

In primele zile dupa pornirea caldurii va functiona CET Tudor (cu unul din cazanele de apa fierbinte), urmand ca cel mai probabil joi 15 octombrie sa porneasca centrala de productie de la Holboca (cu unul din cazanele pe carbune).

Toate punctele si modulele termice exploatate de Veolia functioneaza automat si furnizeaza incalzire in momentul in care temperatura exterioara coboara sub 14 grade Celsius, asa cum este inregistrata de senzorii exteriori montati la fiecare punct/modul termic. Atunci cand temperatura exterioara depaseste 14 grade, punctele si modulele termice se opresc automat, in asa fel incat clientii sa beneficieze de incalzire exact cat este nevoie, in functie de duritatea climatica.

Pana in momentul de fata, Veolia Energie Iasi a primit cateva solicitari de pornire anticipata a caldurii din partea unor institutii de invatamant (gradinite, crese, licee), institutii sanitare, hoteluri si sedii de birouri.
     
Tag-uri: iasi, incalzire, veolia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  09.10.2015 13:37

Cautam colaboratori pentru o activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii