ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2016, ora 11:47

Veolia Energie Iasi – desemnata „Compania de Servicii Energetice a Anului” pentru proiectul „Renasterea termoficarii centralizate la Iasi”

Articol de Cristian Amariei
Veolia Energie Iasi a fost desemnata „The Energy Services Company of the Year” in cadrul ceremoniei celei de-a cincea editii a „Romanian Energy Awards”, desfasurata la Bucuresti saptamana trecuta.

Veolia a fost singurul operator de termoficare din Romania nominalizat si ajuns in finala, celelalte companii activand in domeniile energiei electrice, gazelor naturale si petrolului. Proiectul castigator – cel referitor la Renasterea termoficarii centralizate la Iasi – a fost ales in detrimentul celor depuse de companii puternice precum CEZ Romania, Elsaco sau Luxten Lighting Company.

Castigatorul este o companie care a reusit un lucru foarte rar, si anume reabilitarea ideii de alimentare centralizata cu energie termica intr-un mare oras al Romaniei, cu realizari atat in cresterea randamentului intregului sistem si scaderea pierderilor pe retele, dar si cu rebransarea unora din vechii consumatori si atragerea de noi clienti, lucru foarte rar in Romania”, a declarat Prof. Dr. Ing. Virgil Musatescu, motivand alegerea facuta de juriul format din Corina Popescu, secretar de stat – Ministerul Energiei, Aristotel Jude, secretar de stat – Ministerul Energiei, Iulian Iancu, presedintele comisiei de industrie si utilitati – Camera Deputatilor, Bogdan Chiritoiu, presedinte – Consiliul Concurentei, Niculae Havrilet, presedinte – ANRE, Virgil Musatescu, prof.dr.ing. – Universitatea Tehnica din Bucuresti si Valeriu Binig, partener – E&Y (Ernst & Young).

Termoficarea ieseana a devenit un exemplu la nivel national, asa cum s-a vazut la conferinta organizata la Iasi pe 24 si 25 martie, la care au participat peste 150 de persoane din 15 orase din Romania si Republica Moldova: operatori de termoficare, municipalitati, asociatii de proprietari”, a declarat Alexandru Teleru, directorul general al Veolia Energie Iasi. „Am reusit sa aratam ce poate deveni un sistem centralizat de termoficare gestionat in mod profesionist si eficient, in strans parteneriat cu autoritatile locale si centrale, si in special cu clientii sai. Termoficarea centralizata incepe sa demonstreze ca reprezinta solutia cea mai buna pentru noi si familiile noastre, acum si in viitor”, a spus Ana-Maria Icatoiu, director comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

Motivele pentru care a fost premiata Veolia Energie Iasi:

– Sistemul centralizat de termoficare din Iasi s-a schimbat in bine atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial.

– Performanta tehnica: gradul de continuitate in furnizare de 97%; randamentul crescut cu 5%; scaderea apei de adaos pe retele cu 44%;

– Performanta comerciala: 46 000 de telefoane la Centrul de Apel; peste 2 000 de email-uri si 12 400 de scrisori primite; 14 500 de vizite la Biroul de Relatii cu Clientii; zeci de mesaje pe contul de Facebook; 4 900 de interventii tehnice la clienti; 10 200 de vizite in teren, la consumatorii finali; audiente publice in toate cartierele orasului, transmise in direct pe internet.

Anul 2015 a reprezentat incununarea mai multe actiuni intreprinse de Veolia Energie Iasi, cum ar fi rebransarea de apartamente prin solutia contorizarii individuale a consumului de apa calda si caldura cu distributia pe orizontala a instalatiilor din interiorul locuintelor, racordarea de cladiri mari: echivalentul a 80 de blocuri cu 4 etaje si cresterea constanta a increderii clientilor in serviciul public de termoficare.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (5)  
johhnyFox,  13.07.2017 19:25

trzyxnn5ebmu9z5ske google google dkrqfovrxjtwpzta72

   
johhnyFox,  11.07.2017 22:41

qmf4ftamrw9ilwq2n2 google google itcp5i9x0hnpxvrcv5

   
JerryKah,  05.07.2017 14:04

nunifevhamqdjf2304 google google y8u4yr45jk86g2cegb

   
JerryKah,  03.07.2017 05:54

do5d4nyzioyyhkyni3 google google fmtm2yi4pk1dkwy2mq

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii