ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
23-09-2016, ora 14:20

Vedetele de la Hollywood ii indeamna pe americani sa nu voteze cu Trump. VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Julianne Moore, Keegan-Michael Key, Don Cheadle, James Franco, Jesse Williams, Cobie Smulders, Martin Sheen, Leslie Odom Jr. si Neil Patrick Harris se numara printre vedetele care ii indeamna pe americani sa se inregistreze in Registrul Electoral si sa voteze.
Intr-un videoclip al companiei „Save the Day”, 27 de vedete de la Hollywood ii incurajeaza pe americani sa voteze, dar sa nu-l voteze pe Donald Trump. Candidatul republican la Casa Alba este descris de vedete drept „un rasist, abuziv si las, care ar putea sa strice permanent societatea noastra”, relateaza Huffington Post.

„Nu putem spune ca un vot nu conteaza. Votul tau conteaza. Alegerile acestea afecteaza totul. De la Senat, la politicile privind imigratia, imprumuturile pentru studenti, legile privind controlul armelor, pana la nominalizarile pentru Curtea Suprema”, atrag atentia starurile de la Hollywood.

In videoclip, vedetele ironizeaza obiceiul politicienilor de a se inconjura de celebritati pentru a obtine mai multe voturi.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  11.06.2017 17:45

wh0cd876798 zovirax buy

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii