A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714708356.17.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vedete de top, in concert la Palat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-10-2014, ora 09:08

Vedete de top, in concert la Palat

Articol de Madalina Irimia
Sarbatorile Iasului vor aduce nume sonore in concerte, dar si mai multe manifestari culturale si religioase decat in anii precedenţi. „Sarbatorile Iasului trebuie sa fie un pilon principal pe care sa se sprijine candidatura orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana. Din acest motiv, punem foarte mult accent pe evenimentele de masa.

Anul acesta vom avea mai multe concerte in Piata Palatului si in cartiere, mai multe competitii sportive, simpozioane, conferinte, lansari de carte si multe alte manifestari culturale. Dincolo de rolul principalilor organizatori, Primaria Iasi si Mitropolia Moldovei si Bucovinei, succesul acestor sarbatori depinde si de gradul de implicare al iesenilor”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Municipalitatea a programat in piata Palatului Culturii nu mai putin de cinci concerte de larga audienta. Cele mai indragite slagare romanesti vor putea fi ascultate in seara de 11 octombrie, cand pe scena vor urca Catalin Crisan, Adrian Daminescu, Gabriel Dorobanţu, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac si Marcel Pavel. A doua zi, duminica, este programata o seara rock, invitate fiind trupele Cargo, Voltaj si Lotus, noua trupa a celebrului Cristi Minculescu. Cantecului popular ii este rezervata seara de luni, 13 octombrie, cand publicul iesean va fi incantat de vocile maiastre ale Irinei Loghin, Mariei Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Mariei Dragomiroiu, in acompaniamentul formatiei Lautarii, condusa de Nicolae Botgros. Marti, 14 octombrie, de Hramul Sfintei Parascheva, corul Filarmonicii Moldova va sustine un recital de exceptie, cu un repertoriu de muzica clasica si religioasa. Seria concertelor din Piata Palatului Culturii va fi incheiata miercuri, 15 octombrie, cu un show cu totul special, sustinut de vedetele Vocii Romaniei, Smiley, Marius Moga si Loredana Groza, cu participarea actorului Pavel Bartos. in finalul spectacolului va fi organizat traditionalul foc de artificii.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii