ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-09-2013, ora 11:12

VUNK canta pentru bobocii de la “Cuza”

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizeaza, in perioada 28-30 septembrie, cel mai mare eveniment de orientare si informare pntru studentii din anul I: “Bun venit la UAIC”, editia a III-a.

Bobocii care vor trece prin Copou, prin fata Corpului A, vor primi cu o mapa de bun-venit, pregatita special pentru ei si informatii practice de la angajatii si studentii voluntari ai Universitatii. Studentii vor afla informatii despre bursele de studiu, stagiile de practica, serviciile de cariera ale Universitatii si mobilitatile in strainatate. De asemenea, vor face cunostinta cu asociatiile studentesti si institutiile culturale din Iasi, dar si cu potentiali angajatori.

Pe langa punctele de informare, deschise pe parcursul celor 3 zile, intre orele 10.00-16.00, studentii pot participa la tururi gratuite ale orasului si ale Muzeului Universitatii si workshopuri utile despre viata de student.

Duminica, 29 septembrie vor avea loc simultan, in toate cele 15 facultati, intalniri intre boboci si colegii mai mari, in cadrul unui program de mentorat. Seara se va incheia cu un concert VUNK, pe esplanada din fata Corpului B.

De asemenea, studentii sunt invitati sa participe la festivitatea de deschidere a anului universitar, eveniment ce va avea loc luni, 30 septembrie 2013, la ora 10.00, in Aula Magna “Mihai Eminescu”.

Foto: kissfm.ro

     
Tag-uri: Vunk, concert, Iasi, UAIC
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii