A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715375270.3971.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

VREME RECE in weekend. PROGNOZA METEO in tara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-02-2014, ora 07:03

VREME RECE in weekend. PROGNOZA METEO in tara

Articol de Cristian Amariei

Desi valorile termice vor marca o crestere, sambata vremea se va mentine rece pentru inceputul lunii februarie indeosebi in regiunile extracarpatice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, scrie mediafax.ro.

Mai ales dimineata va fi ger in centru, sud si est. In sudul si estul teritoriului cerul va fi noros si local vor fi ninsori slabe. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va mai prezenta intensificari in sud-vestul, nord-estul tarii, la munte si pe arii restranse in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10...-9 grade in nordul Moldovei si 5...6 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -12 si 1 grad, mai scazute in depresiuni spre -18 grade. Pe arii restranse va fi ceata asociata cu chiciura.

DUMINICA

In sudul, centrul si estul tarii vremea va fi rece, local geroasa dimineata si noaptea in Moldova si Transilvania. In sud-vestul, sudul si estul tarii cerul va fi mai mult noros si local va mai ninge slab. In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Temporar vantul va avea intensificari in regiunile sud-vestice, sudice, in zona montana, pe litoral si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 6...7 grade in Maramures si in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra, intre -12 si -2 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. In zonele joase izolat se va semnala ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

Foto: dcnews.ro

     
Tag-uri: temperaturi, ANM, meteo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii