A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713509635.9075.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Urmariti national identificati de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-10-2014, ora 10:44

Urmariti national identificati de politistii ieseni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii Biroului Urmariri din cadrul S.I.C., au organizat o actiune, impreuna cu politistii Sectiei de Politiei Rurala nr. 4 Miroslava si o echipa a S.A.S. Iasi, pe raza comueni Voinesti, judetul Iasi. Acestia au efectuat 4 descinderi domiciliare si au depistat 2 persoane urmarite national.

A fost depistat si retinut urmaritul national N. Costel, de 41 ani, din com. Slobozia, care se sustragea executarii pedepsei de 4 ani si 5 luni inchisoare pentru comiterea unor infractiunii de furt calificat ( de cablu telefonic, de animale si din anexele locuintelor).”, informeaza IPJ Iasi.

De asemenea a mai fost depistat si retinut B. Toader, de 48 ani, din comuna Filipesti, judetul Bacau, care se sustragea executarii pedepsei de 1 an si 2 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

Cele doua persoane au fost incarcerate in Penitenciarul Iasi.

Foto: obiectiv.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii