A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715927832.4894.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Urmariti la nivel national pentru trafic de droguri, depistati de politistii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-01-2016, ora 08:55

Urmariti la nivel national pentru trafic de droguri, depistati de politistii ieseni

Articol de Madalina Irimia
Politistii din Iasi, au depistat patru persoane urmarite national, condamnate pentru comiterea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si aderarea la un grup infractional organizat. Acestea au fost incarcerate in penitenciar.

Pe 26 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au depistat patru persoane, trei barbati si o femie care erau urmariti national.

Pe numele acestora, Tribunalul Iasi, a emis, la data de 26 ianuarie a.c., mandate de executare a pedepsei inchisorii pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si aderare la un grup infractional organizat. Persoaneleau fost condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate cuprinse intre 4 si 5 ani inchisoare.

In fapt s-a stabilit ca in cursul lunii februarie 2014, incadrul unui grup infractional organizat, persoanele au procurat importante cantitati de droguri (cannabis) din Spania si le-au introdus in mod fraudulos in Romania, in scopul comercializarii pe piata ilicita din municipiul Iasi.

Persoanele condamnate au fost incarcerate in Penitenciarul Iasi, in vederea executarii pedepselor.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii