ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-11-2014, ora 10:56

Urmarit international pentru furt de autoritatile austriece, retinut la PTF Oancea

Articol de Madalina Irimia

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat si retinut un cetatean din Republica Moldova, dat in urmarire internationala de catre autoritatile austriece, pentru savarsirea infractiunii de furt pe teritoriul acestei tari.

In data de 26. noiembrie, in jurul orei 16.15, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, G.I., cetatean din R. Moldova, in varsta de 35 de ani, pasager intr-un autoturism marca Opel.

„La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de catre autoritatile austriece de punere in aplicare a unui mandat de arestare pentru savarsirea unei infractiuni contra proprietatii, pe teritoriul Austriei.”, a declarat comisar sef de politie Vica Tanase, purtator de cuvant al STPF Galati.

Cateva ore mai tarziu, persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a IPJ Galati, in vederea luarii masurilor legale.

Foto: presagalati.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii