ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-01-2016, ora 09:48

Urmarit international de autoritatile israeliene, depistat de politisti in Iasi

Articol de Cristian Amariei
Politistii din Iasi au depistat un cetatean israelian, care era cautat de autoritatile judiciare israeliene pentru savarsirea a doua fapte de omor si conspiratie la comiterea acestor fapte.

La data de 18 ianuarie a.c., politistii de investigatii criminale si cei de la actiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au depistat, intr-o sala de jocuri din municipiul Iasi, un barbat, de 32 de ani, cetatean israelian, care era urmarit international.

Cel in cauza era cautat de autoritatile israeliene pentru savarsirea a doua fapte de omor pe teritoriul Israelului, in cursul lunii noiembrie 2015 si conspiratie la comiterea acestor fapte.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane.

Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, care a dispus retinerea sa pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi si a fost prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare, in vederea extradarii.

Activitatile au fost coordonate de Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale – I.G.P.R.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si al Serviciului Roman de Informatii , precum si de sprijinul Serviciului Jude t ean de Imigrari Iasi .

Pe 17 ianuarie a.c. Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a primit o cerere de arestare in vederea extradarii, emisa de autoritatile judiciare israeliene pe numele cetateanului israelian.

Intrucat existau date ca persoana in cauza a intrat in Romania in cursul lunii decembrie 2015 ca turist si intentiona sa paraseasca teritoriul tarii pentru a se deplasa in Maroc, s-a dispus atat urmarirea nationala, cat si consemnul la punctele de trecere a frontierei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii