A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713984276.2679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Universitati din Olanda si Danemarca vin sa recruteze studenti din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
18-11-2013, ora 16:05

Universitati din Olanda si Danemarca vin sa recruteze studenti din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Universitati din Olanda si Danemarca isi prezinta oferta educationala incepand de luni si pana pe 22 noiembrie in mai multe orase din Romania, in cadrul "Education on Tour".

Potrivit unui comunicat de presa al IEC remis luni AGERPRES, saptamana aceasta, "Education on Tour" va ajunge in Galati (Colegiul National 'Vasile Alecsandri'), Bacau (Colegiul National 'Ferdinand I'), Suceava (Colegiul National 'Petru Rares'), Iasi (Aula Eminescu-UAIC) si Bucuresti (TIAB) pentru a face cunoscute varii oferte de studiu la universitati care atrag studenti din toata lumea.

Elevii romani vor avea ocazia de a discuta cu reprezentantii universitatilor despre tipurile de programe, de a obtine consiliere personalizata in privinta dosarului de admitere si de afla mai multe despre oportunitatile de angajare dupa absolvirea facultatii.

"Aceste intalniri faciliteaza accesul elevilor romani la programe avantajoase de studiu, oferindu-le sansa sa studieze in strainatate la costuri accesibile, precum in Danemarca, unde nu exista taxe de scolarizare sau in Olanda, unde taxele nu depasesc 2.000 de euro anual. Participarea este gratuita; accesul se face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, in urma inregistrarii pe site-ul www.eef.ro", se arata in comunicatul de presa prezentat de Agerpres.

"Education on Tour" este organizat in Romania de IEC-International Education Center si EDvisory Education, organizatii care isi propun sa promoveze si sa faciliteze studiile in strainatate pentru elevii si studentii romani.

Foto:ecampusnews.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii