ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-07-2015, ora 10:19

Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” incepe astazi sesiunea de inscrieri pentru admitere

Articol de Cristian Amariei
Inscrierile la licenta si master de la Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara incep astazi si se vor finaliza pe 24 iulie, programul fiind intre orele 8.00 – 16.00.

USAMV Iasi promoveaza si in aceasta vara o oferta atractiva care cuprinde, pe langa oportunitati de studiu la specializari noi cautate pe piata muncii, conditii foarte bune de cazare, masa si recreere in campusul studentesc si diverse facilitati pentru studenti. Cei care opteaza pentru a deveni studenti ai USAMV Iasi au la dispozitie o oferta educationala diversa si competitiva, diplomele fiind recunoscute in toate tarile Uniunii Europene.

Peste 1100 de locuri, finantate de la bugetul de stat sau cu taxa, sunt scoase la concurs in cadrul a cinsprezece specializari la Facultatile de Agricultura, Horticultura, Zootehnie si Medicina Veterinara. Astfel, cei care se inscriu la Facultatea de Agricultura pot opta pentru: Agricultura, Montanologie, Exploatarea masinilor si instalatiilor pentru agricultura si industria alimentara, Inginerie economica in agricultura, Tehnologia prelucrarii produselor agricole, Protectia consumatorului si a mediului sau Biologie; la Horticultura viitorii studenti se pot specializa in Horticultura, Peisagistica sau Ingineria mediului. in cadrul Facultatii de Zootehnie, viitorii studentii pot opta pentru specializarile: Zootehnie, Piscicultura si acvacultura, Inginerie si management in alimentatia publica si agroturism, Controlul si expertiza produselor alimentare. La Facultatea de Medicina Veterinara studentii se pot inscrie la specializarea cu acelasi nume.

USAMV Iasi utilizeaza echipamente IT performante si tehnici inovative in procesul de educatie cum ar fi si tehnologia 3D. Peste 30% din studenti primesc burse de studiu, de merit, de performanta si sociale. Nu mai putin important este faptul ca studentii Universitatii beneficiaza de conditii moderne de cazare in campusul studentesc, in camine renovate si dotate cu sali de bucatarie si spalatorie, precum si de o baza sportiva completa cu terenuri si sala de sport. De asemenea, mai trebuie mentionat ca pe langa competentele profesionale dobandite, studentii au posibilitati diverse de socializare in bazele proprii de practica din Iasi, Vatra Dornei (Plaiul sarului), Facaieni si Frasin. Pe intreaga perioada a studentiei, tinerii au la dispozitie mobilitatile Erasmus cu finantare europeana.

Admiterea se face fara probe de examen, pentru toate domeniile, criteriile de admitere, dupa notele de la Bacalaureat, sunt: 50 % nota la limba si literatura romana si 50 % nota la alta proba scrisa, la alegere. Taxa de inscriere este de 150 lei. Pentru mai multe informatii privind admiterea cei interesati pot consulta site-ul www.uaiasi.ro/admitere. Informatii se pot obtine si prin telefon la 0232 407479, 0757011416 sau pe e-mail la admitere@uaiasi.ro
     
Tag-uri: usamv, inscrieri, admitere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii