A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715783679.2873.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Universitatea Spiru Haret somata de judecatorii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
18-05-2011, ora 18:39

Universitatea Spiru Haret somata de judecatorii ieseni

Articol de Raluca Codru

Prin decizia luata, ieri – 17 mai, de magistratii Curtii de Apel Iasi, Universitatea Spiru Haret este obligate sa acorde diploma de licenta tuturor absolventilor ei.

In urma scandalului privind autorizarea, Universitatea Spiru Haret a refuzat sa mai elibereze diploma absolventilor ei. In urma actiunii formulte de 17 foste studente, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a fost somat de judecatorii ieseni sa tipareasca diplomele de licenta ale absolventilor in maximum 30 de zile. Reclamantele sustin ca reprezentantii institutiei de invatamant au refuzat sa le acorde diplomele, oferindu-le doar o adeverinta prin care se sustinea calitatea de licentiate. Fiinca nu au putut dovedi altfel finalizarea studiilor, unele dintre aceste au avut problem la locul de munca, fiind amenintate ca li se vor lua sporurile primite ca urmare a finalizarii studiilor superioare. Este prima astfel de decizie, prin care o unitate de invatamant este obligata sa acorde diplome de studii doveditoare absolventilor, in urma unei sentinte judecatoresti. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Curtea Suprema.

     
Tag-uri:

Prin decizia luata, ieri – 17 mai, de magistratii Curtii de Apel Iasi, Universitatea Spiru Haret este obligate sa acorde diploma de licenta tuturor absolventilor ei.

, In urma scandalului privind autorizarea, Universitatea Spiru Haret a refuzat sa mai elibereze diploma absolventilor ei. In urma actiunii formulte de 17 foste studente, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a fost somat de judecatorii ieseni sa tipareasca diplomele de licenta ale absolventilor in maximum 30 de zile. Reclamantele sustin ca reprezentantii institutiei de invatamant au refuzat sa le acorde diplomele, oferindu-le doar o adeverinta prin care se sustinea calitatea de licentiate. Fiinca nu au putut dovedi altfel finalizarea studiilor, unele dintre aceste au avut problem la locul de munca, fiind amenintate ca li se vor lua sporurile primite ca urmare a finalizarii studiilor superioare. Este prima astfel de decizie, prin care o unitate de invatamant este obligata sa acorde diplome de studii doveditoare absolventilor, in urma unei sentinte judecatoresti. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Curtea Suprema.

" title="Stiri despre In urma scandalului privind autorizarea, Universitatea Spiru Haret a refuzat sa mai elibereze diploma absolventilor ei. In urma actiunii formulte de 17 foste studente, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a fost somat de judecatorii ieseni sa tipareasca diplomele de licenta ale absolventilor in maximum 30 de zile. Reclamantele sustin ca reprezentantii institutiei de invatamant au refuzat sa le acorde diplomele, oferindu-le doar o adeverinta prin care se sustinea calitatea de licentiate. Fiinca nu au putut dovedi altfel finalizarea studiilor, unele dintre aceste au avut problem la locul de munca, fiind amenintate ca li se vor lua sporurile primite ca urmare a finalizarii studiilor superioare. Este prima astfel de decizie, prin care o unitate de invatamant este obligata sa acorde diplome de studii doveditoare absolventilor, in urma unei sentinte judecatoresti. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Curtea Suprema.

">In urma scandalului privind autorizarea, Universitatea Spiru Haret a refuzat sa mai elibereze diploma absolventilor ei. In urma actiunii formulte de 17 foste studente, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a fost somat de judecatorii ieseni sa tipareasca diplomele de licenta ale absolventilor in maximum 30 de zile. Reclamantele sustin ca reprezentantii institutiei de invatamant au refuzat sa le acorde diplomele, oferindu-le doar o adeverinta prin care se sustinea calitatea de licentiate. Fiinca nu au putut dovedi altfel finalizarea studiilor, unele dintre aceste au avut problem la locul de munca, fiind amenintate ca li se vor lua sporurile primite ca urmare a finalizarii studiilor superioare. Este prima astfel de decizie, prin care o unitate de invatamant este obligata sa acorde diplome de studii doveditoare absolventilor, in urma unei sentinte judecatoresti. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Curtea Suprema.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii