A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714040435.3075.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi are site nou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
25-02-2014, ora 11:19

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi are site nou

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi are, incepand de astazi, un site nou, cu o prezentare grafica imbunatatita si un mod mai intuitiv de structurare a informatiei.

Dincolo de noul design, mult mai dinamic, noua interfata a site-ului www.uaic.ro ofera oportunitatea unei navigari rapide si eficiente pentru membrii comunitatii academice, dar si pentru toti cei interesati de domeniile de activitate ale UAIC.

Fata de versiunea anterioara, site-ul contine trei sectiuni noi. Conducerea, departamentele si resursele Universitatii, precum si datele de contact ale acestora sunt prezentate in sectiunea noua, denumita Organizare. Alumni este o sectiune dedicata absolventilor care doresc sa ramana in legatura cu Universitatea. In plus, pentru a oferi mai usor acces la detalii despre toate programele de studii si cele 15 facultati, meniul Studii a fost reorganizat. Informatii despre conditiile de admitere, domenii si specializari, numarul de locuri, taxe si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari din partea candidatilor se gasesc in continuare pe site-ul dedicat admiterii – http://admitere.uaic.ro

Vechiul site al Universitatii a fost realizat in urma cu sapte ani si poate fi in continuare accesat la adresa http://vechi.uaic.ro. Noul site a fost realizat cu mijloace proprii, pe o platforma care ofera flexibilitate pentru a se dezvolta. Site-ul www.uaic.ro poate fi accesat si de pe tablete, fiind optimizat pentru dispozitivele cu touch screen. In curand, acesta va beneficia si de o versiune dedicata telefoanelor mobile. Cei care doresc sa ramana conectati la evenimentele din UAIC, le pot acum importa cu o simpla apasare de buton in calendarul Google sau Apple.

Pe langa site-ul www.uaic.ro, UAIC are un site cu noutati, evenimente si opinii dedicat comunitatii academice - 360.uaic.ro, un site dedicat admiterii – admitere.uaic.ro, dar si conturi oficiale pe cele mai populare retele de socializare: Facebook, Twitter, YouTube.

     
Tag-uri: site, UAIC, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii