ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-11-2016, ora 08:06

Uniforme noi pentru angajatii din transportul public iesean

Articol de Cristian Amariei
CTP a atribuit contractul privind achizitia de uniforme personalizate pentru angajati. La licitatie a participat un singur ofertant, Fundatia „Alaturi de Voi”. Contractul a fost atribuit pentru suma de 613.341 lei, respectiv o medie de 1.093 lei pe uniforma, pret ce cuprinde atat imbracamintea pentru iarna, cat si cea pentru sezonul cald. In total vor fi achizitionate peste 5.000 de articole de imbracaminte pentru un numar de 561 de angajati.

Fiecare beneficiar va avea un costum (sacou si pantalon / fusta), doua camasi cu maneca lunga, o cravata / esarfa (sezonul rece) si o vesta, pantalon / fusta, doua camasi cu maneca scurta si sapca (sezonul cald). Modelul a fost ales in urma unei consultari organizata de Primarie pe reteaua de socializare Facebook la inceputul acestui an. Materialele de baza pentru uniforme trebuie sa fie lana, poliester sau bumbac (camasi).

O firma din Constanta va tipari noile bilete si abonamente de calatorie ale Companiei de Transport Public (CTP) Iasi

H.I.G. Muntenia a castigat licitatia organizata de societatea aflata in subordinea municipalitatii, avand o oferta de 130.664 de lei. Valoarea initiala a procedurii a fost de 218.000 lei si au fost depuse trei oferte, insa cea a firmei din Constanta a fost considerata a fi cea mai buna.

Pentru suma amintita firma va trebui sa furnizeze 4,6 milioane de bilete cu o calatorie, 2,9 milioane de bilete cu doua calatorii, 7 milioane de seturi de bilete (10 calatorii), 986.000 de bilete cu o calatorie pentru elevi si studenti, 560.000 de bilete cu doua calatorii pentru elevi si studenti si 1,9 milioane de seturi de bilete pentru aceeasi categorie de beneficiari. In cazul altor 17 tipuri de abonamente, CTP va achizitiona o cantitate de 381.300 de bucati.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii