ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2013, ora 16:35

Una dintre cele mai mari firme financiare din Europa vine la Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Compania de servicii financiare MarketingBeratung International (MBI) isi va deschide joi filiala din Moldova: PrivateBroker Store. Coordonata de economistul Dan Jitaru, un specialist bine cunoscut pe piata bancara.

MBI, prezent in zece tari din Europa Centrala si de Est in peste 20 de ani de activitate a oferit solutii optime pentru peste 1 milion de clienti. Este un broker independent, ce ofera servicii financiare complete atat persoanelor fizice, cat si celor ce activeaza ca oameni de afaceri independenti in sectorul financiar.

’O atentie speciala in oferirea unei depline consultante: servicii financiare si planificare financiara. Noul concept al magazinului financiar MBIPrivateBroker Store ofera o alternativa la institutiile bancare ‚‘‘intr-o atmosfera prietenoasa‘‘ - fara a fi deranjat de agitatiile zilnice. Oferim in primul rand, o posibilitate de economisire a banilor si a timpului. Prin conceptul unic si exclusiv ‘’cost saving’’ clientii nostri sunt consiliati si indrumati catre produsul financiar corect, cel care li se potriveste necesitatilor actuale. Avem deja un portofoliu bogat de servicii si produse non financiare si finaciare, colaboram cu institutii bancare si de asigurari importante. Noi comparam, negociem si cu ajutorul nostru si al partenerilor oferim solutii optime clientilor in baza analizei personal financiare’’, ne-a spus Dan Jitaru, coordonatorul filialei.

Prin filiala de la Iasi, compania Marketingberatung And Insurance Broker (MBI) ofera serviciile cu care s-a impus si pe piata din Romania – consultanta financiara, analize personal-financiare, credite (inclusiv pentru agricultura si Prima Casa), asigurari de viata si de sanatate, asigurari generale, etc.

La intalnirea de joi sunt asteptati oameni de afaceri,colaboratori si parteneri ai companiei, reprezentanti ai IMM-urilor, alaturi de care se va afla directorul pe Romania al firmei austriace, Lenunta Bianca Guita.

Cu totii vor demonstra ca, afaceri se pot face inclusiv pe vreme de criza daca stim cum sa ne gestionam bine timpul si proiectele in care suntem angrenati. ‘’Nu conteaza in ce directii bate vantul, important este setarea corecta a velelor’’.

Sediul filialei va fi in Cladirea Rosie de birouri, de pe strada Sfantul Andrei.

     
Tag-uri: companie, Iasi, asigurari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii