A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714378806.0422.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un taximetrist din Iasi a fost injunghiat de o femeie(VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-03-2012, ora 10:08

Un taximetrist din Iasi a fost injunghiat de o femeie(VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

In aceasta dimineata un taximetrist de 53 de ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat la nivelul gatului de clienta pe care o transporta. Dupa ce l-a injunghiat, femeia a fugit cu masina si a fost data in urmarire. La scurt timp, masina a fost gasita, abandonata.

Potrivit declaratiilor victimei, tanara era blonda, avea accent moldovenesc si este posibil sa fie stundenta in Iasi.

"A fost injunghiat in zona gatului de catre o tanara. Are o plaga, insa este in afara oricarui pericol. Dupa primele ingrijiri, pacientul va fi dirijat catre sectia ORL. Ne-a spus ca tanara i-a luat masina, apoi a fugit", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Politistii ieseni au inceput o ancheta pentru identificarea si prinderea tinerei.

"Nu avem deocamdata foarte multe amanunte, inca se fac cercetari. Tot ceea ce stim este ca barbatul a luat o clienta din zona centrala, iar in timpul cursei a fost injunghiat in gat. Urmeaza sa stabilim imprejurarile in care s-a produs incidentul", a afirmat Mihaela Abaza, purtatorul de cuvant al Politiei Iasi.

UPDATE:

"In urma cercetarilor efectuate de catre ofiterii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si a Biroului de Investigatii Criminale sub directa indrumare a procurorului criminalist a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat. Cercetarile au fost preluate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi", informeaza IPJ Iasi.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii