A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715681573.9021.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un politist din Iasi a devenit vedeta pe Internet dupa ce a facut un gest emotionant
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-06-2016, ora 10:49

Un politist din Iasi a devenit vedeta pe Internet dupa ce a facut un gest emotionant

Articol de Madalina Irimia
Un politist din Iasi are un coleg de munca neobisnuit: un pui de bufnita il insoteste in toate misiunile sale. Povestea este relatata pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

''Vi-l prezentam pe Polirom. El este puiul de bufnita salvat de colegul nostru, in urma cu cateva zile. Duminica trecuta parea o zi obisnuita de serviciu pentru Catalin, colegul nostru de la Postul de politie Letcani din Iasi. A inceput misiunea de patrulare, intre comunele de pe raza de competenta, fara sa gandeasca o clipa ca, la finalul zilei se va intoarce acasa cu un prieten necuvantator. In jurul orei 14.00, intr-o cladire dezafectata, a zarit la fereastra un pui de bufnita captiv, care incerca disperat sa gaseasca o iesire. Imediat, a oprit masina, a intrat in cladire si a luat micutul in masina, unde i-a acordat primul ajutor", au scris politistii pe pagina oficiala de Facebook.

"Simpaticul Poli a acceptat imediat ajutorul colegului nostru, care l-a dus la veterinar, iar apoi l-a gazduit in casa sa. Bufnitele sunt specii protejate prin lege, conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate. Imediat ce micutul va prinde suficienta forta va fi eliberat in mediul natural", mai spun politistii.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: iasi, politie, gest, facebook
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii