A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716052001.3276.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un politist de frontiera a refuzat 80 euro mita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-11-2014, ora 10:02

Un politist de frontiera a refuzat 80 euro mita

Articol de Cristian Amariei
In cursul zilei de 13 noiembrie, un agent de politie din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi – Sectorul Politiei de Frontiera Falciu a sesizat Directia Generala Anticoruptie (D.G.A.) – Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Vaslui despre faptul ca doua persoane i-au oferit suma de 80 de euro pentru a nu indeplini un act ce intra in indatoririle sale de serviciu, in contextul efectuarii unui control asupra autovehiculului cu care acestia se deplasau pe DN 24 A, pe raza comunei Falciu.

In urma denuntului, ofiterii de politie judiciara din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, s-au deplasat la fata locului unde au constatat ca aspectele sesizate se confirma.

A fost intocmit dosar de cercetare penala in care s-a inceput urmarirea penala fata de cei doi suspecti sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita, fapta prevazuta si pedepsita de art. 290 alin. 1 Cod Penal, iar fata de I.S. s-a dispus si retinerea pe o perioada de 24 de ore.

Foto: obsevator.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii