A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716036180.8008.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un nou parc de joaca, inaugurat de 1 iunie in Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-06-2012, ora 15:19

Un nou parc de joaca, inaugurat de 1 iunie in Tatarasi

Articol de Madalina Irimia

Copiii de pe strada Ciric au primit cadou in aceasta saptamana un parc de joaca modern. Astazi, de Ziua Internationala a Copilului, 1 iunie, a fost inaugurat un nou loc de joaca, de aceasta data pe strada Ciurchi.

Copii din Tatarasi au din aceasta saptamana un nou si modern loc de joaca. Chiar de la deschidere cei mici au luat cu asalt echipamentele de joaca: complex de tobogane, balansoare, leagane, echipamente pe arc si carusel.

Prin acest program, modernizam 123 de parcuri de joaca din intreg orasul. Finantarea pentru fiecare spatiu este alocata, suma totala fiind de 12 milioane lei. Programul a fost demarat inca de anul trecut, iar de cand sunt primar am acordat o atentie deosebita acestui capitol”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Copiii si parintii din cartierul Tatarasi s-au aratat incantati de noul spatiu de joaca. „Este o initiativa pe care o apreciez. Copiii nostri se pot juca in conditii civilizate, langa blocul in care locuim, fara ca bunicii sau parintii sa mearga neaparat in alte zone ale orasului”, a spus una dintre mamele ai caror copii se aflau deja in parcul inaugurat luni dimineata.

     
Tag-uri: parc, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii