A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714599414.0931.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un nou inceput pentru CSMS Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
15-10-2015, ora 11:12

Un nou inceput pentru CSMS Iasi

Articol de Cristian Amariei
CSMS Iasi a incheiat turul Ligii I de fotbal pe locul 10. Dupa un inceput foarte bun de sezon, CSMS fiind pe locul 1 dupa cinci etape, a urmat o serie de opt meciuri fara victorie.

Fotbalistii iesenii vor sa iasa din pasa proasta in startul returului, cand vor juca, pe teren propriu, cu FC Voluntari si Concordia Chiajna.

"Sunt accesibile dar sunt foarte importante pentru noi, pentru ca sunt contracandidate pentru noi si speram ca macar acum sa spalam rusinea care am facut-o pana acum," a spus Cosmin Frasinescu, fotbalist CSMS Iasi.

Ionut Voicu, fotbalist CSMS Iasi: "trebuie sa mergem inainte si sa castigam urmatoarele doua partide de acasa, care sunt foarte importante pentru noi."

CSMS va intalni pe FC Voluntari sambata, iar pe Concordia - vinerea viitoare. Ambele partide vor incepe la ora 18:00 si vor fi transmise in direct de Digisport 1.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: csms iasi, clasament, meci
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii