A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715599631.8481.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un nou comandant la Brigada 15 MECANIZATA “PODU INALT“
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-02-2014, ora 16:37

Un nou comandant la Brigada 15 MECANIZATA “PODU INALT“

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 28 februarie, la Palatul Ostirii din Copou, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Brigazii 15 Mecanizate “PODU INALT”. Colonelul Nicolae TONU a preluat comanda de la generalul de brigada Vasile ROMAN.

La festivitate au fost prezenti loctiitorul sefului Statului Major al Fortelor Terestre, general maior dr. Ion UNGUREANU, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigada dr. Lucian FOCA, reprezentanti ai administratiei publice locale, sefii institutiilor iesene din sistemul national de aparare, personal din Brigada 15 Mecanizata.

Colonelul Nicolae TONU a indeplinit de-a lungul carierei numeroase functii, printre care sef serviciu in cadrul Statului Major al Fortelor Terestre comandant al Batalionului 265 Politie Militara, sef de stat major al Batalionului 32 Infanterie. Este decorat cu mai multe distinctii militare printre care amintim Ordinul,,Virtutea Militara” in grad de ofiter cu insemne pentru militari, acordat de Presedintele Romaniei, in anul 2010. A pregatit detasamente de politie militara ce au desfasurat misiuni in teatrele de operatii din Bosnia-Hertegovina, Afganistan si Irak.

Din pregatirea militara a colonelului Tonu amintim: doctorat in Stiinte Militare si Informatii, master in specializarea Securitatea Comunitara si Terorism, Academia de Inalte Studii Militare, curs postuniversitar de perfectionare in conducerea fortelor terestre.

     
Tag-uri: brigada, Iasi, colonel
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii