ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-06-2016, ora 08:56

Un notar din Iasi a disparut fara urma, dupa ce a fost condamnata la inchisoare. Biletul de adio descoperit de familie

Articol de Madalina Irimia
Cautari disperate in zona statiunii Durau, dupa ce o femeie de 56 de ani a disparut de aproape 4 zile. Ultima oara a fost vazuta sambata dimineata, in apropierea unui hotel.

Familia nu mai are liniste, dupa ce femeia a lasat acasa un bilet de adio. Notar public de profesie, ea este cercetata intr-un dosar de frauda si, la inceputul lunii, a fost condamnata la inchisoare. Sentinta nu este insa definitiva.

Ultima zi in care femeia a fost la serviciu, la un birou notarial din localitatea Podu Iloaiei, a fost joia trecuta. A anuntat insa ca nu se simte bine si si-a luat concediu medical. Rudele au gasit apoi un bilet de adio si - ingrijorate - au anuntat politia.

Ruda: "Spuneau oamenii de aici care au fost la notar in ziua aceea ca se simte rau, foarte rau si ca se grabeste sa plece ca ii e rau tare."

Femeia este cercetata intr-un dosar privind fraude cu terenuri, dosar in care sunt vizate mai multe persoane, inclusiv doi primari, un sef de post si un angajat al oficiului de cadastru. In data de 9 iunie, Curtea de Apel Bucuresti a dat sentinta, iar femeia a fost condamnata la 8 ani de inchisoare cu executare. De asemenea, instanta a decis ca prejudiciul de 700 de mii de euro sa fie recuperat de la cei care au gresit. Hotararea nu este insa definitiva.

Vecina: "La inceputul saptamanii am vazut-o in masina ei. Avea o figura sobra, asa. Pacat ca se implica in lucruri neplacute, pacat. Ca oamenii uite asa cand au o profesie in loc sa aplice legea si sa fie corecti…pacat."

Cunostinta: "Domnisoara care lucreaza aici a spus ca doamna notara este foarte bolnava si o bucata de timp nu va mai veni. Am auzit…s-au auzit zvonuri."

Si politistii din Neamt, si cei din Iasi, ajutati de salvamontisti, o cauta pe femeie in zona muntoasa din statiunea Durau, acolo unde a fost vazuta ultima oara.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, notar, disparitie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii