A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714033650.3548.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un muncitor a cazut de pe schela de la noua metri inaltime, in Iasi. Nimeni nu stie ce cauta acolo sau cine era
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-09-2016, ora 11:51

Un muncitor a cazut de pe schela de la noua metri inaltime, in Iasi. Nimeni nu stie ce cauta acolo sau cine era

Articol de Cristian Amariei
O tragedie a avut loc miercuri dupa-amiaza, intr-o cladire din Iasi. Un barbat de 53 de ani, care efectua lucrari de reparatii, a cazut de la inaltime si si-a pierdut viata.

Incidentul s-a petrecut intr-o cladire in care se faceau lucrari de amenajare. La un moment dat schela pe care se afla muncitorul a cedat, si barbatul a cazut de la 9 metri inaltime. Un coleg a sunat imediat la 112, si o ambulanta a sosit de urgenta.

“A cazut panoul, s-a rupt. Are niste ciocuri asa, a cazut in jos si s-a lovit la cap”, explica un muncitor, care spune ca victima nu avea echipament de protectie: “Nu a apucat sa le ia, avem la magazie casti si ce trebuie. Si de aia, altfel nu s-ar fi lovit."

Medicii spun ca au incercat sa-l resusciteze pe barbat aproape o ora, dar fara succes. In urma incidentului cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca Iasi, au declansat o ancheta si banuiesc ca victima muncea la negru.

Pe langa ancheta declansata de cei de la ITM, in acest caz s-a implicat si politia, care a deschis un dosar de moarte suspecta. Deocamdata autoritatile nu stiu ce cauta omul in aceea cladire si de ce se afla pe schela. Daca in urma cercetarilor se va demonstra ca victima lucra fara forme legale, patronal firmei risca amenda, cuprinsa intre 10 si 20 de mii de lei. Pe de alta parte autoritatile incearca sa afle identitatea barbatului pentru ai putea anunta rudele.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: iasi, muncitor, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii