ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-09-2016, ora 11:44

Un interlop din Iasi, fugar timp de un deceniu, si-a transmis LIVE intoarcerea

Articol de Madalina Irimia
Interlopul iesean Belgian Tanase, fugar din 2007, a revenit in tara la patru zile dupa ce faptele pentru care a fost condamnat la inchisoare s-au prescris. Mai mult, familia interlopului a transmis in direct, pe Facebook, intoarcerea lui Tanase in tara, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Politia romana spune a facut toate demersurile pentru a-l captura timp de noua ani, dupa ce a fost condamnat pentru infractiuni rutiere la patru ani de inchisoare. Totusi, ziaruldeiasi.ro noteaza ca in urma unei investigatii din 2014 a dezvaluit ca Belgian Tanase se afla in Londra.

De asemenea, in 2008, implicat intr-un proces, Belgian Tanase, cautat de autoritatile romane si atunci, si-a facut publica adresa din Franta.

Mai mult, belgian Tanase a fost arestat in Franta la sfarsitul lunii trecute, dar justitia franceza a fost obligata sa il elibereze, deoarece o instanta din Iasi ii anulase mandatele de executare a pedepsei, in urma contestatiei depuse de interlop. Astfel a fost posibil ca Belgian Tanase sa se intoarca in Iasi dupa noua ani.

Dupa ce a revenit in tara, pe Facebook au fost publicate mai multe imagini de la o petrecere, in care Belgian Tanase sarbatorea alaturi de familia lui.

Belgian Tanase face parte din clanul interlopului Comos. El a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru ca a condus fara permis si a refuzat prelevarea probelor bilogice. Condamnarea a fost cu executare deoarece nu se afla la prima fapta de acest gen. Inainte de decizia din 2007, Belgian a fugit din tara si a fost dat in urmarire generala.

Video AICI
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii