A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714184370.6236.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un iesean s-a urcat baut la volan si a accidentat doi tineri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-01-2015, ora 08:33

Un iesean s-a urcat baut la volan si a accidentat doi tineri

Articol de Madalina Irimia
La data de 1 ianuarie, in jurul orei 00.20, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea unui eveniment rutier, in comuna Tiganasi, soldat cu victime omenesti.

S-au deplasat de indata la fata locului, unde in urma primelor verificari au constatat ca C. Mircea, de 34 ani, din comuna Tibanesti, in timp ce conducea un auto pe DJ 248 A, in localitatea Glodenii Gandului, a surprins si accidentat usor doi tineri, de 22, respectiv 31 ani, care se deplasau neregulamentar pe partea carosabila. Soferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,25 mg per litru alcool pur in aerul expirat. De asemenea, unul dintre cei doi pietoni se afla sub influenta alcoolului. In cauza politistii au intocmit un dosar penal.

Recomandam soferilor sa conduca prudent si sa acorde atentie pietonilor, pentru a putea opri in conditii de siguranta, in contextul carosabilului acoperit cu zapada sau polei. De asemenea, politistii rutieri recomanda pietonilor sa se deplaseze pe trotuar, iar acolo unde acesta nu exista, sa o faca pe marginea partii carosabile si sa se asigure temeinic la traversarea partii carosabile.”, precizeaza reprezentantii IPJ Iasi.

Foto: informatiata.ro
     
Tag-uri: iasi, accident, sofer beat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii