A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716007264.2912.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un galatean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins conducand o masina cu numarul de inmatriculare expirat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2014, ora 12:35

Un galatean s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins conducand o masina cu numarul de inmatriculare expirat

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti – ITPF Iasi au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean roman care a fost depistat in trafic conducand un autoturism cu numarul de inmatriculare expirat.

In data de 9 septembrie, in jurul orei 06.45 politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au oprit in trafic, pentru control, pe DN 26, pe raza localitatii de frontiera Tamaoani un autoturism marca Alfa Romeo, cu numere de inmatriculare provizorii, condus de cetateanul roman V. P., in varsta de 39 de ani, domiciliat in judetul Galati.

In urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca autoturismul nu figura ca fiind inmatriculat, iar numerele de circulatie provizorii erau expirate.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtator de cuvant al STPF Galati.

Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.”

Foto: bzi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii