A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715856423.6943.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un fost boxer iesean a ajuns seful mafiotilor din Torino
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-06-2013, ora 16:41

Un fost boxer iesean a ajuns seful mafiotilor din Torino

Articol de Cristian Amariei

Fostul boxer profesionist Viorel Marian Oarza este considerat liderul primului clan mafiot din Italia format doar din romani. Ieseanul si-a construit un mic imperiu in Torino, acolo unde sute de infractori au inceput sa lucreze pentru el. A continuat sa conduca gruparea de tip mafiot si dupa ce a fost arestat, sunandu-si din puscarie locotenentii.

Viorel Oarza s-a nascut intr-un cartier marginas al Iasului crescand intr-un mediul in care infractiunile erau la ordinea zilei. In tinerete a ajuns boxer de performanta iar pe cand avea 20 de ani participa deja la competitii internationale pentru tara noastra.

A ajuns in Italia iar sportul practicat a devenit atunci un mod de a se impune in fata celorlalti. Acum, a ajuns liderul celui mai mare clan de tip mafiot din nordul tarii: “Brigada”. Clanul s-a coagulat la finele anilor 2000 fiind impartit militareste, in functie de tipul de infractiuni. De la trafic de persoane, stupefiante, rapiri in vederea extorcarii, clonari de carduri sau contrabanda de tigari. In functie de importanta lor, membrii aveau diferite titulaturi: general, cavaleri, soldati sau sclavi, mai noteaza presa italiana. Mafiotii aveau o varsta medie de 30 de ani. De asemenea, toti membrii gruparii aveau un tatuaj pe corp reprezentand Crucea Cavalerilor Templieri.

Integral pe realitatea.net

Foto: e-stireazilei.ro

     
Tag-uri: sef, mafioti, Torino, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii