A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714156044.4225.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un detinut din Penitenciarul Iasi a evadat in aceasta dimineata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-11-2014, ora 13:18

Un detinut din Penitenciarul Iasi a evadat in aceasta dimineata

Articol de Cristian Amariei
In aceasta dimineata, in jurul orei 9:00, un detinut din cadrul Penitenciarului Iasi a fugit de la punctul de lucru din zona Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Detinutul Boghean Irinel Vasile, in varsta de 29 de ani, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu domiciliul in judetul Bacau, clasificat in regim deschis, era selectionat la punctul de lucru „ SC Iasicon SA”. In timp ce desfasura lucra in exteriorul unitatii, barbatul a parasit punctul de lucru.

„In vederea capturarii detinutului au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul Judetean de Politie Iasi, Politia de Frontiera Iasi si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi. In cazul in care detineti informatii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea detinutului va rugam sa contactati cea mai apropiata unitate de politie sau sa sunati la numarul unic de teefon 112. De asemenea, puteti contacta Penitenciarul Iasi la telefon 0332 – 425865, fax 0232-216700 sau purtatorul de cuvant al penitenciarului la telefon 0741-265867.”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

Foto: ziuanews.ro

     
Tag-uri: iasi, penitenciar, evadare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii