A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716010092.9372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un barbat s-a inecat intr-un lac de langa Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-07-2013, ora 06:11

Un barbat s-a inecat intr-un lac de langa Iasi

Articol de Madalina Irimia

Un barbat in varsta de 38 de ani s-a inecat, sambata dupa-amiaza, in apele lacului Ciurbesti, situat in apropierea municipiului Iasi, unde venise alaturi de mai multi prieteni, el intrand in apa dupa ce a consumat bauturi alcoolice

Barbatul a venit impreuna cu mai multi prieteni la iarba verde, in zona lacului Ciurbesti, situat la marginea municipiului Iasi, iar la un moment a intrat in apa.Prietenii au sesizat abia dupa jumatate de ora disparitia sa, moment in care au apelat numarul de urgente 112, scrie mediafax.ro.

Pana la venirea echipajului ambulantei, unul dintre amicii barbatului a reusit sa-l scoata din apa, in stare de inconstienta.

Cadrele medicale sosite la fata locului au incercat timp de cateva zeci de minute resuscitatea barbatului, fara succes insa.

Prietenii sai afirma ca barbatul consumase bauturi alcoolice inainte de a intra in apa.

Cadavrul barbatului a fost transportat la IML Iasi, in vederea efectuarii necropsiei, in timp ce politistii au declansat o ancheta in acest caz.

Foto: infopensiuni.ro

     
Tag-uri: lac, deces, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii