A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714130226.6986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea si Blaga, criticati de deputatul Movila. Afla pe cine va sustine PDL Iasi la alegerile interne
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-02-2013, ora 16:29

Udrea si Blaga, criticati de deputatul Movila. Afla pe cine va sustine PDL Iasi la alegerile interne

Articol de Diana Dumitriu

Liderul organizatiei municipale a PDL, deputatul Petru Movila ii critica pe cei doi candidati la sefia formatiunii politice, Vasile Blaga si Elena Udrea, ca duc o campanie interna ce contravine regulilor. Movila a refuzat sa spuna pentru care din cei doi candidati PDL Iasi isi va arata sustinerea. El spune ca este prematur sa fie lansate public astfel de optiuni.

Deputatul Petru Movila spune ca fiecare dintre candidati la sefia Partidului Democrat Liberal trebuie sa isi prezinte proiectele si ca, dincolo de simpatii si afinitati, membrii partidului trebuie sa aleaga proiectul cel mai bun.

Este nevoie de echilibru, astfel ca toti membrii PDL sa se regaseasca in viitorul proiect de dreapta”, a spus Petru Movila. Liderul PDL municipiul Iaşi.

El ii sfatuieste atat pe Udrea cat si pe Blaga sa renunte la atacuri in spatiul public, mentionand in acest sens ca atacurile nu sunt benefice pentru partid.

Le solicit sa stabileasca niste reguli clare ale competitiei, dar in interiorul PDL si nu in spatiul public. Cred ca trebuie sa renunte la orice atac unul impotriva celuilalt. Ei vor ramane si dupa congres in PDL, cel putin asa cred”, a declarat pentru Cronica de Iasi Petru Movila.

Parlamentarul atrage atentia ca in astfel de competitii, precum cele de alegere a sefului unui partid politic, intotdeauna apar oportunistii care isi arata sprijinul in schimbul unor beneficii.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii