ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
06-05-2014, ora 17:05

USAMV Iasi va organiza cea mai ampla competitie studenteasca din tara

Articol de Alexandra Stefanescu

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va organiza cea mai importanta competitie adresata studentilor din universitatile de profil din tara. In perioada 8 - 11 mai 2014 va avea loc concursul profesional stiintific si sportiv „Agronomiada – Excelenta si Fair Play” editia a XXVI-a, eveniment studentesc ce consta intr-o competitie la mai multe discipline profesionale din cadrul specializarilor agronomice, horticole, zootehnice si medicina veterinara si trei sportive (fotbal, volei si pescuit sportiv). La concurs vor participa aproximativ 350 de studenti de la universitatile agronomice din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Chisinau si Iasi.

Festivitatea de deschidere a concursului este programata pentru data de vineri, 9 mai 2014, la ora 10.00 in Aula Magna “Haralamb Vasiliu” iar de la ora 11.00 se vor desfasura concursurile profesionale. Competitiile sportive sunt programate vineri si sambata in intervalul orar 11.00 – 18.00, in timp ce festivitatea de premiere va avea loc sambata, 10 mai , de la ora 19.00.

USAMV Iasi a mai organizat competitia studenteasca “Agronomiada” in anul 2009. De atunci si pana in prezent studentii Universitatii iesene au castigat, an de an, premii remarcabile in cadrul competitiilor organizate de celelate universitati de profil din tara.

Foto: uaiasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii