A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714191651.0353.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

USAMV Iasi gazduieste evenimentul folcloric „Hai la hora mai baieti!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-10-2014, ora 13:24

USAMV Iasi gazduieste evenimentul folcloric „Hai la hora mai baieti!”

Articol de Cristian Amariei

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USAMV) va fi gazda unui eveniment folcloric memorabil. Sambata, 18 octombrie, ora 10.00, va avea loc prima intalnire a fostilor membri ai Ansamblului folcloric “Mugurelul” al USAMV, in cadrul evenimentului denumit sugestiv “HAI LA HORA MAI BAIETI!”.

La intalnire vor fi prezenti peste 60 de fosti membri ai Ansamblului “Mugurelul”, toti absolventi ai USAMV Iasi din generatii diferite. Infiintat acum 40 de ani, Ansamblul “Mugurelul” a avut nenumarate turnee in Romania si in strainatate, a fost laureat al mai multor premii, cel mai important fiind premiul I la Festivalul National al Studentilor, Pitesti 1980.

“Intalnirea are loc in contextul in care se doreste reluarea activitatii ansamblului a carui activitate s-a intrerupt in anul 1992. Din acest an si-a inceput activitatea avand in componenta sa studenti actuali ai Universitatii, iar evenimentul de sambata va fi si o intalnire intre generatii”, a declarat prorectorul cu relatii internationale si activitati studentesti, prof. univ. dr. Gheorghe Savuta, fost membru al Ansamblului “Mugurelul”. Manifestarea este organizata in colaborare cu Asociatia folclorica “Rapsodia” Iasi.

Foto: vinlaiasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii