A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716051803.7284.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ULS il reclama pe Oajdea ca incalca flagrant legea si in ziua alegerilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
09-12-2012, ora 17:17

ULS il reclama pe Oajdea ca incalca flagrant legea si in ziua alegerilor

Articol de Diana Dumitriu

Reprezentantii USL Iasi au sesizat Politia si au depus o plangere la Biroul Electoral Judetean Iasi in legatura cu faptul ca Daniel Oajdea, candidatul PPDD in colegiul 9 Alexandru-Dacia, incalca din nou prevederile legale cu privire la publicitatea electorala in ziua alegerilor.

Concret, in vitrina cabinetului sau parlamentar, candidatul PP-DD a expus un ecran TV de dimensiuni mari si a scos in strada difuzoare puternice, difuzand cu ajutorul acestora spoturi electorale care indeamna iesenii sa il voteze. Nu este pentru prima data cand Daniel Oajdea isi demonstreaza lipsa respectului pentru lege si pentru statul de drept, recurgand la o campanie electorala desantata”, se precizeaza in adresa inaintata Biroului Electoral Judetean.

In acelasi document, se mentioneaza ca asemenea gesturi tradeaza disperarea unui candidat care, “dupa ce a impartit zadarnic excursii la manastiri si a improscat cu noroi in stanga si in dreapta, se vede in situatia de a fi respins categoric inca o data de electoratul iesean”.

     
Tag-uri: Daniel Oajdea, PPDD, Iasi, vot
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii