A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714079823.9556.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

UAIC Iasi: Burse de cercetare New Europe College 2014-2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
01-11-2013, ora 08:00

UAIC Iasi: Burse de cercetare New Europe College 2014-2015

Articol de Alexandra Stefanescu

New Europe College (NEC) anunta concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2014-2015. Aceste burse se adreseaza universitarilor/cercetatorilor romani din domeniile stiintelor umaniste,sociale si economice.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

Candidatul trebuie sa detina titlul de doctor.

Bursele se va acorda cu prioritate candidatilor sub 40 de ani si celor care nu au mai beneficiat de burse NEC. Nu sunt eligibili candidatii care beneficiaza de o alta bursa in perioada 1 octombrie 2014 – 31 iulie 2015.

O foarte buna cunoastere a cel putin doua din limbile straine de circulatie internationala. O buna cunoastere a limbii engleze este dezirabila.

NEC pune accent pe dezbaterile inter- si transdisciplinare. Se incurajeaza proiectele care permit aceasta deschidere, fara a pierde din rigoarea disciplinara.

Bursa se acorda pentru un an academic (10 luni).

Programul bursierilor presupune prezenta obligatorie in Bucuresti cel putin o data pe saptamana, timp de 9 luni. In intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare in unul din marile centre universitare/de cercetare din strainatate. La sfarsitul bursei, beneficiarii vor preda un studiu care reprezinta rezultatul cercetarii lor. Studiile vor fi incluse intr-o publicatie NEC.

Valoarea bursei lunare (acordata pe durata a 9 luni) este echivalentul in RON a 600 EURO (neimpozabili), la care se adauga 2.600 EURO pentru stagiul de cercetare in strainatate.

Formularul de participare la concurs, instructiunile de completare si alte informatii privind New Europe College pot fi obtinute de la adresa www.nec.ro sau solicitate prin e-mail, la applications@nec.ro.

Dosarele de candidatura vor fi trimise numai in format electronic, la adresa de e-mail: applications@nec.ro.

La rubrica ,,Subject" a mesajului trebuie mentionate urmatoarele cuvinte: „Burse NEC”.

Termenul limita de primire a dosarului de candidatura este 9 decembrie 2013.Nu vor fi luate in considerare candidaturile incomplete sau cele primite dupa aceasta data.

In termen de 7 zile de la data limita a trimiterii dosarului de inscriere, candidatul va primi prin e-mail o confirmare referitoare la documentele transmise.

Rezultatele preselectiei vor fi anuntate candidatilor prin e-mail, la inceputul lunii martie. Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, care va avea loc la New Europe College, in zilele de 3-5 aprilie 2014.

Relatii suplimentare se pot obtine la tel. 021 307 99 10 – intre orele 10-17, de luni si pana vineri – sau prin e-mail: applications@nec.ro.

     
Tag-uri: UAIC, Iasi, burse
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii