A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716261213.2274.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tunsoare noua pentru o cauza nobila. Zeci de femei au raspuns initiativei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-07-2015, ora 15:11

Tunsoare noua pentru o cauza nobila. Zeci de femei au raspuns initiativei

Articol de Cristian Amariei
O initiativa a unei studente din Iasi a prins contur la nivel national: doamnele isi doneaza parul pentru a fi confectionate peruci ce vor ajunge la copiii bolnavi de cancer. in trei luni, 100 de femei s-au inscris in campanie.

Iulia Tinca a aflat intamplator de aceasta campanie. „Ma bucur ca se poate bucura de parul meu si un copil care chiar are nevoie de el. Mie imi creste oricum inapoi...”, a spus Iulia.

Parul trebuie sa fie spalat, uscat, impletit, prins cu elastic jos, prins cu elastic sus si dupa aceea taiat de sus, de la primul elastic si se masoara peste 17 centimetri”, a spus Liana Toma coordonatorul campaniei din Timisoara.

11 persoane au raspuns deja apelului campaniei numai in Timisoara. Mai mult, doamnele sunt tunse gratuit la salonul care s-a alaturat acestei initiative. „In primul rand pentru ca iubesc copiii si in al doilea rand pentru ca noi oricum ne facem meseria cu drag si nu e un efort deloc ceea ce facem noi. E un lucru constructiv, sper sa se alature cat mai multe tinere”, a spus Alina Mihalache proprietarul unui salon de coafura.

Toate coditele impletite sunt trimise apoi Stelei Ghiriloiu din Galati. Ea stie cat de mult inseamna acest accesoriu pentru bolnavii de cancer care isi pierd parul in urma sedintelor de chimioterapie. „Sunt persoane care incep sa planga, depinde de starea psihica, starea fiecaruia”, a povestit Stela Chiriloiu.

Initiativa apartine unei studente la Medicina din Iasi, dupa o idee preluata de la o campanie asemanatoare din Marea Britanie. Odata realizate perucile vor fi daruite copiilor bolnavi de cancer aflati in evidentele spitalelor oncologice din Romania.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: par, donatie, copii, cancer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii