ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-10-2014, ora 10:34

Tudor Ciuhodaru sustine ca la Iasi se fura din voturi

Articol de Cristian Amariei

Tudor Ciuhodaru sustine ca metoda pentru furt la vot in Iasi este urmatoarea: cresterea numarul alegatorilor de pe listele electorale, ce a ajuns sa fie mai mare cu 16,77% fata de populatia oficiala cu drept de vot. Fiecare localitate are, in medie, cate 1048 de alegatori in plus pe listele electorale fata de populatia oficial cu drept de vot.

Parlamentarul a declarat: „Mai precis, Iasul are pe listele electorale 715.048 de alegători. Tot Iasul are o populatie oficiala de 772.348 locuitori, din care cel putin 160000 nu voteaza, avand sub 18 ani. Matematic, numarul celor care pot merge la vot nu depaseste 612348 de locuitori dar, pe listele electorale, exista un plus de 102.700 alegatori, reprezentand chiar diferenta enorma fraudabila de 16,77% din locuitorii care pot merge la vot. Aceste diferente, pentru unii hilare, reprezinta reteta sigura pentru furt la vot. Edilii stiu sa foloseasca buletinele de vot ramase si cum se pot aplica semnaturi fictive in dreptul persoanei ce nu se prezinta la vot.

Tudor Ciuhodaru mai afirma ca „In trei orase: Iasi, Targu Frumos, Pascani si cinci comune: Grajduri, Mosna, Butea, Tomesti si Rediu numarul alegatorilor depaseste populatia, iar tentatia fraudei e enorma.

Mai ales ca numarul de voturi fraudabile nu e de neglijat: 3812 la Iasi, 2712 la Pascani, 1159 Targu Frumos si nu lipsesc nici situatiile extreme in care numarul de alegatori depaseste populatia cu 78% ca la Mosna sau cu 48% ca la Grajduri.

La locale, pentru binele poporului, partidul unic ne-a promis ca va realiza si depasiri de peste 100% alaturi de mobilizarile de prin cimitire si turismul electoral. Incepe epoca galactica…

Voi interpela ministerul de interne solicitand rezolvarea urgenta a acestei probleme desi stim ca la Iasi, doar fraudele importante nu ,,au nevoie de timp”!”

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii