A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713488892.6787.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: “Solicit presedintelui si primului ministru referendum privind Rosia Montana si gazele de sist”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-09-2013, ora 10:36

Tudor Ciuhodaru: “Solicit presedintelui si primului ministru referendum privind Rosia Montana si gazele de sist”

Articol de Alexandra Stefanescu

Doctorul Tudor Ciuhodaru solicita presedintelui si primului ministru organizarea unui referendum national privind mineritul cu cianuri si exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica simultan cu alegerile europarlamentare.

Deputatul va initia o campanie nationala de strangere de semnaturi pentru sustinerea celor doua legi pe care le-a depus in parlament referitoare la interzicerea utilizarii cianurilor si a fracturarii hidraulice in exploatarea resurselor Romaniei.

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat de guvern si va fi transmis Parlamentului spre adoptare. Guvernul a decis ca exploatarea ar urma sa inceapa in noiembrie 2016. In contradictie cu propriul guvern primul ministru afirma ca ,,e un proiect extrem de controversat, nici eu nu sunt convins de el, ma refer la Rosia Montana. Ma gandeam insa ca tocmai un proiect atat de controversat nu poate fi decis de guvern, ci poate fi decis doar de catre cei care ii reprezinta pe toti cetatenii Romaniei”. Pilat din Ponta sufera de schizofrenie politca dar… Nu este nimic de ras. Dupa ce a promovat legea in guvern seful guvernului da inapoi si paseaza problema Parlamentului. Nici macar nu este pentru prima data cand face acest lucru si se spala pe maini de proiectele importante pentru tara. Exemplele sunt multiple: CFR, Oltchim, Hidroelectrica. Premierul se ascunde dupa fustele parlamentarilor puterii fiind convins ca acestia nu vor musca mana care ii hraneste. Un proiect de asemenea amploare ce influenteaza viitorul Romaniei ar trebui sa fie decis de cetatean prin referendum. De aceea sustinem necesitatea consultarii romanilor pe aceasta tema simultan cu alegerile europarlamentare.”, a declarant Tudor Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii