A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714635183.6378.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: Nu voi renunta la candidatura la Primaria Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
19-03-2012, ora 13:48

Tudor Ciuhodaru: Nu voi renunta la candidatura la Primaria Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Tudor Ciuhodaru a anuntat ca nu vrea sa renunte la candidatura sa la Primaria Iasi, sustinand ca are si sprijinul unor lideri importanti ai PDL. Reactia deputatului UNPR vine dupa ce democrat-liberalii ieseni au solicitat ca ei sa propuna candidatul la primarie, intr-o eventuala alianta locala cu UNPR.

Tudor Ciuhodaru a afirmat ca a fost surprins de "efervescenta si grija" pe care i-o poarta liderul PDL Iasi, Dumitru Oprea, dar ca nu va renunta la candidatura la primarie, in favoarea unui reprezentant PDL.

"Am fost placut surprins de efervescenta si grija pe care mi-o poarta domnul profesor Mitica (Dumitru Oprea, lider al PDL Iasi – n.r.). Vreau sa-l asigur ca sunt foarte bine, sanatos si il anunt ca nu e cazul sa se ingrijoreze privind candidatura mea. Candidez pentru ca beneficiez si de sprijinul unor personalitati de la varful PDL", a spus Ciuhodaru, fara insa a preciza cine sunt democrat-liberalii care il sustin.

Liderul PDL Iasi, Dumitru Oprea, a declarat ca PDL este gata sa-l sprijine pe Constantin Simirad (UNPR) la sefia CJ, dar a adaugat ca, in varianta incheierii intelegerii cu UNPR, PDL ar trebui sa nominalizeze candidatul la primarie.

UNPR Iasi si-a stabilit deja candidatii la Primaria Iasi si la presedintia CJ, acestia fiind deputatul Tudor Ciuhodaru si Constantin Simirad, actualul sef al Consiliului Judetean.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii