A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714006566.4778.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: „Nichita terfeleste proiectele Iasului”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-10-2014, ora 15:40

Tudor Ciuhodaru: „Nichita terfeleste proiectele Iasului”

Articol de Cristian Amariei

Parlamentarul Tudor Ciuhodarul il acuza pe Gheorghe Nichita, primarul Iasului, de faptul ca nu si-a indeplinit promisiunile facute iesenilor.

Minciuna are picioare scurte. Din promisiunile PSD din manifestul pentru Iasi s-a ales praful. Nici vorba ca Iasul sa ajunga capitala regionala, spitalul regional e un vesnic subiect de campanie electorala si va mai curge multa apa pe Bahlui pana la finalizarea proiectului de amenajare.

Cuplul Carlan- Nichita a inregistrat ieri un nou esec. Iasul pierde si autostrada fiind nevoit sa accepte doar un drum expres. In schimb Bacaul este inclus fara probleme in lista autostrazilor. Lasate la mana domnului Nichita toate proiectele Iasului sunt terfelite. Printr-o coincidenta stranie, toate proiectele incepute in Iasi, dar absolut toate, de la pasaje pana amenajari, au urmat acelasi scenariu de groaza dar fara ca cineva sa plateasaca. Toate :au fost amanate de cate doua-trei ori, a fost necesara refacerea studiilor de fezabilitate si chiar a proiectele initiale, schimbati executantii si s-a ajuns ca toate sa dureze de 8-10 ori mai mult decat era stabilit initial si sa coste tot cam de 10 ori mai mult decat pretul lor initial.

Singurele lucruri pentru care nu a avut nevoie de timp au fost, sunt si vor fi distrugerea centrului de trauma si taierea teilor.

Solicit public domnului Nichita sa vina in fata iesenilor si sa ne explice de ce doar la Iasi „lucrurile importante au nevoie de timp”.”, declara Tudor Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii